Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

Moniaistinen kuvailu -verkkokoulutus
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€100.00
Kuvaus

Kuvailua moniaistisesti, eri-ikäisille

 

Eristyksessä, korona-aikana kuvailun merkitys on kasvanut. Kiinnostaako sinuakin oppia, miten kuvailua voi hyödyntää erilaisten oppilaiden ja asiakkaiden kanssa?

 

Kuvailua voi tuottaa monin tavoin kuten sanoin, tekstein, esinein, liikkein ja kosketuksin.

 

Kurssilla opit harjoitteiden kautta visuaalista lukutaitoa ja mitä on moniaistinen kuvailu. Lisäksi opit miettimään ja toteuttamaan moniaistista kuvailua, suuntien, henkilöiden, kuvan ja esineiden kuvailua. Kokeilemme myös tilan ja reitin kuvailun perusteita. Kurssi antaa hyvää pohjaa myös kuvailutulkkauksesta kiinnostuneille.

 

Kurssi sopii monipuolisuutensa vuoksi useiden eri alojen ammattilaisille. Käytännössä se soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat työssään tai vapaa-ajallaan kuvailun taitoa tai ovat muuten vain kiinnostuneet kuvailusta. Tämä kurssi sopii muun muassa näkövammaisille, avustajille, opettajille, hoitohenkilöille, terapeuteille ja yleisesti jokaiselle, joka on kuvailusta kiinnostunut.

 

Kouluttaja Riitta Lahtinen (KT) on jo vuosien ajan tutkinut haptiikkaa eli miten tuntoaistilla ja liikkeellä hahmotetaan kohdetta. Riitta Lahtisen väitöskirja käsitteli sosiaalishaptista kommunikaatio eli kosketusviestejä. Hän on myös kouluttautunut niin viittomakielen tulkiksi, kuvailutulkiksi kuin liikkumistaidon ja näönkäytön ohjaajaksi. Lisäksi Riitta Lahtinen on kirjoittanut kuvailusta erilaisia artikkeleja. Arjessan hän käyttää kuvailun eri muotoja 24/7.

 

Koulutus järjestetään verkossa Zoom-ohjelmassa.

Koulutuspäivät ovat:

Ma 14.6 klo. 18-21

to.17.6 klo. 18-21

ma 21.6 klo. 18-21

 

Verkkokoulutukseen tarvitset mukaan vain kynän, servetin ja juomalasinalusen sekä toki opiskeluintoa ja uteliaisuutta.

 

Kaikki koulutustilaisuudet nauhoitetaan, joten jos et pääse jollekin kerralle mukaan, niin voit katsoa kolutuksen nauhoitteen jälkikäteen. Nauhoitelinkki toimitetaan poissaoleville opiskelijoille mahdollisimman pian koulutuksen jälkeen ja se on katsottavissa määräajan verran.