Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

10.5.2021 klo.13.00-15.00 Verkkokoulutus: Opastamisen monet mahdollisuudet
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€30.00
Kuvaus

Kun turvalliset opastamisen tekniikat opetetaan oppaalle ja opastettavalle, niin tämä turvaa yhteisen liikkumisen turvallisesti ja ergonomisesti. Useissa tilanteissa kuten esimerkiksi urheilussa ja harrastuksissa voidaan myös käyttää tilanteesseen soveltuvia opastusmenetelmiä. Joskus opastus on takaa, joskus voimme käyttää valkoista keppiä, ja opastukseen yhdistettynä ohjaavan käden muuttumista kuvailevaksi kädeksi.

 

Koulutuksessa jaetaan vinkkejä yhdessä sovittavaksi ja kokeiltavaksi.

 

Kaikki koulutukset tallennetaan. Linkki koulutustallenteeseen on voimassa kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen.