Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

24.5.2021 at 2:00-4:00 PM Online course: Musical perception as a deafblind music therapist
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€30.00
Kuvaus

Musical perception as a deafblind

by RUSS PALMER

 

ENROLMENT: info@viittomo.fi

 

As a deafblind music therapist Russ Palmer shall explain us how do we feel musical vibrations and to develope our musicality through performances.

 

Russ will focus on his personal challenges changing from hearing aids to cochlear implants, in co-operating musical haptices, using various technological devices and giving practical solutions.

 

All the courses are recorded. So if you miss it, you can buy a record. The record stays online in two weeks after it is hold.