Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

26.4.2021 klo.13.00-15.00 Verkkokoulutus: Selkään kuvailu - tila, toiminta, suunnat, harrasteet
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€30.00
Kuvaus

SELKÄÄN KUVAILU

 

KOULUTTAJANA: RIITTA LAHTINEN KT

 

Selkä on riittävän suuri alue hahmottaa erilaista kosketustietoa. Hahmotamme muotoja, tiloja, erilaista toimintaa, harrastuksia ja taiteita selkään kuvailulla.

 

Koulutuksessa käydään läpi tilan kuvailuun ja erilaisten harrastuksiin osallistumisen perusperiaatteita, jotka auttavat tuottajia huomioimaan kosketuksen kieliopin merkitystä.

 

Kaikki koulutukset tallennetaan. Linkki koulutustallenteeseen on ostettavissa ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan koulutuksesta.