Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

12.3.2021 klo.13.00-15.00 Verkkokoulutus: Suuraakkoset ja taktiilit sormiaakkoset
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€25.00
Kuvaus

AAKKOSISTA SANOIKSI

 

Miten suuraakkoset hahmotetaan parhaiten?

Kuinka niitä käytetään erilaisissa toiminnallisissa tilanteissa?

 

Taktiilit sormiaakkoset ovat viittomakielestä tuttujen sormiaakkosten tuntoaistilla hahmotettavat muodot. Peukalon hankaan tehtyinä niiden hahmottaminen on helpompaa.

 

TULE OPPIMAAN JA KERTAAMAAN! Jaossa hyviksi havaittuja vinkkejä kaikille kiinnostuneille.

 

Kouluttajina Riitta Lahtinen, KT ja Jaana Marttila. Molemmat ovat opettaneet sormittamismenetelmiä perheille ja ammattilaisille 30 vuotta. Omat kokemukset kuuluvat opetuksessa.

 

ILMOITTAUTUMISET: info@viitoppi.fi

 

Koulutuksen hinta 25e/hkl. Hinta sisältää ALV

Koulutuksesta tehdään myös tallenne, joka on nähtävillä koulutuksen jälkeen kaksi viikkoa. Tallenteen hinta on 25e/hkl. Hinta sisältää ALV