Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

Aisti kuvailu
Tuoteryhmä:
kirjallisuus
Hinta:
€40.00
Kuvaus

Riitta Lahtinen (KT, liikkumistaidon ja näönkäytön ohjaaja, kuvailutulkki, kouluttaja), Russ Palmer (musiikkiterapeutti, kouluttaja) ja Merja Lahtinen (KM, näkövammaisten erityisopettaja) ovat kirjoittaneet ympäristön kuvailuun liittyvän teoksen "Aisti kuvailu". Aisti kuvailu kokoaa yhteen perusasioita ympäristön erilaisista kuvailun mahdollisuuksista. Teos sisältää kuvailun analysointia sekä esittelee kuvailun eri menetelmiä, piirteitä ja osa-alueita. Teos on kirjoitettu sekä kuvailijan että vastaanottajan näkökulmasta. Se sisältää ideoita, käytännön vinkkejä, esimerkkejä ja harjoituksia erilaisten kuvailujen pohjaksi. Tekstiin on koottu yksityisten henkilöiden kommentteja ja kokemuksia aidoista kuvailutilanteista.

Teos on tarkoitettu kaikille kuvailusta kiinnostuneille. Se soveltuu hyvin eri-ikäisille näkövammaisille ja kuulonäkövammaisille henkilöille, heidän perheenjäsenilleen ja ystävilleen sekä alan ammattilaisille. Lisäksi teos soveltuu kuvailun alan opintojen perusteokseksi.

 

 

HINTA SISÄLTÄÄ POSTITUSKULUT