Olemme erikoistuneet tulkkaukseen, vuorovaikutuksen ja kommunikaation saavutettavuuteen. ViitOPPI tarjoaa oivaltavia koulutuksia, luentoja ja työkaluja käytännön toimintoihin niin kunnille, kaupungeille, yrityksille, erilaisiin hankkeisiin ja yksityisille henkilöille.

 

Lisäksi järjestämme vierailijaluentoja korkeakouluihin,ammattioppilaitoksiin ja lukioihin sekä laadimme ammattitaidolla opintokokonaisuuksia täydennyskoulutuksiin ja ammatillisiin oppilaitoksiin sekä korkeakouluihin.

 

 

Lähi-ja etätoteutusmahdollisuus myös yksityisille henkilöille.

 

Jos löydät alla olevista valmiista palveluista tai tuotteista sinua kiinnostavan, niin ota yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan jatkosta.

 

Kysy tarjous.

 

  • info@viitoppi.fi

 

 

TUOTTEET JA PALVELUT

5.2.2021 klo.9.00-11.00 Verkkokoulutus tulkeille:sosiaaliset pikaviestit tulkkauksessa
Tuoteryhmä:
opetus ja koulutus
Hinta:
€25.00
Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa tulkeille työkaluja ja ideoita tulkkaukseen kuurosokeille henkilöille. Koulutus tarjoaa tulkeille hyvää oppia sekä kertausta ennen kaikkea sosiaalisiin pikaviesteihin ja niiden käyttöön kuvaillessa. Koulutuksen vetäjänä toimii asiaan perehtynyt asiantuntija Riitta Lahtinen (KT). Väitöskirjansa Riitta Lahtinen on tehnyt kosketukseen perustuvan kommunikaation kehityksestä ja jatkanut tämän jälkeen aiheeseen syventymistä.

 

 

Riitta Lahtinen on luennoitsijana selkeä, käytännönläheinen ja mukaansatempaava. Pari tuntia hänen seurassaan kuluu aivan varmasti liian nopeasti.

 

Tartu tilaisuuteesi tulkki.

 

Hinta sis. ALV 24%

 

PÄIVITYS 22.1.2021: Kyselyiden pohjalta päädyimme ratkaisuun, että koulutuksesta tehdään tallenne. Verkkolinkin, joka on voimassa kaksi viikkoa koulutuspäivästä, voi ostaa koulutuksen hinnalla eli 25e/henkilö. Linkki on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa jakaa ulkopuolisille.